Schiphol Taxi tarieven

Onder in ons Schipholtaxi tarieven formulier, kunt u een selectie maken in de plaats waar u vandaan vertrekt of naar toe wilt reizen. Schiphol is altijd de standaard plaats, waar u heen reist of naar toe reist. Daarna kunt u het vervoermiddel selecteren wat u wenst. Houdt u er rekening mee dat er in een personenwagen twee koffers en wat handbagage passen. U heeft ook de keuze uit een 6 persoons taxibus of de 8 persoons uitvoering. Als u met 8 personen reist en erg veel bagage heeft dan raden wij u aan per e-mail om de verlengde taxibus te vragen.

Na het verzenden van de taxirit aanvraag, zult u uiterlijk binnen een paar uur een bevestiging van ons ontvangen, Hierin staat uw ritoverzicht, en een duidelijk omschrijving hoe wij werken met bijvoorbeeld het afhalen op Schiphol. Heeft u haast met het bestellen van de Schipholtaxi, dan kunt u ons natuurlijk ook even bellen op 0900 - 82 94 237.
Lees hier meer over veel gestelde vragen : Antwoorden op veel gestelde vragen over onze Schiphol taxi service.


SchipholBudgetTaxi, de Schipholtaxi voor elk Budget.

 • Schipholtaxi tel
 • Tot meer dan 50% Goedkoper!
  Wij zijn tot meer dan 50% goedkoper dan een straattaxi. De landelijke taxitarieven bestaan uit een tarief van meer dan 2,20 euro per kilometer. Daarbovenop rekenen taxi's
  7,50 euro als instaptarief, wij rekenen niets!
 • Wij bieden prive taxi's, dus u bepaald hoe laat de taxi bij u voor staat.
  Bij ons kunt u natuurlijk zelf opgeven hoe laat de Schipholtaxi bij u voor de deur moet staan. Met een deeltaxi is dat niet zo. U wordt dan meestal uren te vroeg opgehaald, omdat u onderweg ook nog andere mensen moet ophalen. Wij rijden u meteen van A naar B!
 • Boek bij ons en stap niet zomaar in een Schipholtaxi.
  Sinds de taxibranche in 2000 is vrijgegeven is de kwaliteit op de luchthaven met de Schipholtaxi erg achteruit gegaan. Momenteel staan er veel vrije rijders die u graag op het hoogste taxitarief naar huis willen rijden. Bent u een toerist, dan rijden ze ook graag even met u om! Bij ons heeft u zekerheid, met zowel de prijs als de service!