Taxi naar Schiphol

Uw taxi  naar Schiphol verzorgen wij tegen goedkope taxitarieven. Of u nu vanuit Rotterdam, Den Haag of Groningen vertrekt, wij rijden van en naar elke woonplaats in Nederland. Het is zeker aan te raden uw vervoer via internet te reserveren, omdat het gewoon goedkoper is dan dat je met een lokale taxi naar Schiphol reist. Sinds het jaar 2000 is de taximarkt vrijgegeven en daarmee is helaas het niveau gedaald en de prijzen erg gestegen. Wij doen het anders, door de efficiënte manier van planning, kunnen u daarom een goedkope nette auto bieden voor een vaste prijs

Vaste Taxi Tarieven, voor de taxi naar Schiphol

Voor uw vervoer hanteren wij vaste lage taxitarieven. Wij rijden vervoer naar en van Schiphol, en kunnen op deze manier voor u de prijs laag houden. Vaak staat de volgende klant voor de taxichauffeur op de luchthaven al bijna klaar bij de aankomsthal terwijl hij mensen bij de vertrekhal afzet. Op deze manier hebben wij een zeer goede kilometer bezetting en kunnen op deze manier een gunstige concurrerende prijs aanbieden. .

Luxe auto of Taxibus

Bent u met een groep of gezin, dan zal er ook het een en ander aan bagage mee gaan. Wij bieden u een 6 persoons taxibus of een 8 persoons uitvoering. Zowel privé als zakelijk zijn deze taxibussen uitstekend in te zetten voor. Natuurlijk kunt u zowel de personenwagen als één van de taxibussen bij ons op de site bestellen tegen een laag vast taxitarief, welk zelf 50% lager kan liggen dan bij een reguliere taxivervoerder.

Privé of Zakelijk, een vast tarief en goede service.

Wij rijden voor zowel de particulier als de zakenman, naar en van Schiphol. De service en tarieven zijn hetzelfde, met het enige verschil dat er zakelijk op rekening gereden kan worden. Voor beide geldt dat er contant, per credit card, PayPall en vooruit betaald kan worden. Als u dat wenst kunnen wij u of uw gasten bij de meetingpoint of de gate met een naambordje gaan opwachten. Op het bordje kunt u zelf opgeven wat er op moet komen te staan. Zo valt te denken aan de bedrijfsnaam, logo, of natuurlijk gewoon de naam van de klant. Kijk ook een voor een taxi naar Schiphol op www.schipholtaxi.pro, voor professioneel taxivervoer naar Schiphol


Parkeren in de buurt van de Luchthaven

Parkeren gaat je veel kosten besparen als je een tijd op vakantie gaat, hoe langer hoe meer natuurlijk. Gratis parkeren kan, maar dan loop je altijd een risico, wat niet slim is om te doen. Je wilt natuurlijk niet je auto al die tijd onbeveiligd zonder toezicht in een onbekende buurt laten staan. Dan is voordelig parkeren bij Schiphol toch de slimste optie. Maar er zijn vele verschillende parkeerplaats aanbieder, waardoor je het overzicht kan kwijt raken. Maar gelukkig zijn er verschillende vergelijk websites waar je direct de goedkoopste aanbieder kan vinden. Op de website van Schiphollangparkeren.eu vindt je bijvoorbeeld de meest goedkope aanbieders. Tegenwoordig kan je ook alle prijzen vergelijken op bijvoorbeeld parkeren op Schiphol.


Een taxi kan goedkoper.

Als u in standaard vervoer stapt bent u veel geld kwijt omdat deze op de taximeter rijdt. Tegenwoordig kunt u een stuk voordeliger uit zijn en de taxi naar Schiphol goed vergelijken. Er bestaan inmiddels al honderden taxibedrijven op internet, die allemaal een stuk goedkoper zijn.

 


SchipholBudgetTaxi, de Schipholtaxi voor elk Budget.

  • Schipholtaxi tel
  • Al meer dan 20 jaar !
    Wij zijn al meer dan 20 jaar actief met het taxivervoer. In deze tijd hebben wij veel ervaring opgedaan en kunnen u een goede taxiservice aanbieden voor uw taxi naar Schiphol. Ons motto is goede taxiservice tegen lage vaste taxitarieven.
  • Geen deeltaxi, maar toch vaak goedkoper.
    Als u bij ons met een groep een taxibus besteld, kunt u zo maar goedkoper uit zijn dan met een deeltaxi. Een deeltaxi rijdt nooit rechtstreeks van A naar B omdat er meer mensen onderweg moeten worden opgehaald. Wij rijden u rechtstreeks naar Schiphol, zonder omwegen.
  • Veel soorten taxi's.
    Wij hebben een ruim aanbod aan soorten taxi's omdat wij met heel veel verschillende zelfstandige taxichauffeurs werken. Wij kunnen u zelfs een luxe Mercedes S-Klasse aanbieden als u een Limo taxi nodig heeft. Wilt u specifiek een bepaald merk als taxi hebben, vraag het ons gewoon per e-mail of bel ons even op.