Goedkope Schipholtaxi

Voor een goedkope Schiphol taxi zit u hier aan het juiste adres. Schipholbudgettaxi is een vervoerder die u voor een vast scherp tarief van A naar B vervoert. Natuurlijk hebben wij alle benodigde vergunningen en bent u in de taxi ook gewoon verzekerd. In de meeste taxi’s rekent u af wat er op de taximeter staat. Wat klanten meestal niet weten is dat er gewoon prijs afspraken gemaakt kunnen worden. Zoekt u een goedkope taxi naar Schiphol, kijk dan even rond op internet. Bel het bedrijf even op en luister of het u betrouwbaar over komt. Ziet de website er goed uit, en is er niets slechts over het bedrijf op het net te vinden? Bestel de taxi dan online voor een beter tarief.

Tarieven lager dan reguliere taxi.

Bij ons zijn de taxitarieven voor de Schipholtaxi en gewone taxi lager dan een reguliere taxi, en kunnen zeggen, dat wij een goedkope Schipholtaxi leveren. Dit komt onder anderen omdat de meeste bedrijven op de taximeter rijden. Dus u betaald dan 7,50 euro instaptarief en daarna 2,20 euro per kilometer voor een personenwagen. De taxi bustarieven liggen nog een stuk hoger, deze hebben een starttarief van 12,20 euro. Hier kan men dus niet echt van een goedkope Schiphol taxi spreken.
Bij SchipholBudgetTaxi is dat anders geregeld.

Wij kunnen dat we een goedkope Schipholtaxi aanbieden.

Dat komt omdat ons werk voor bijna 100% uit Schipholvervoer bestaat. Wij plannen de taxiritten op een dusdanige manier in, dat de taxichauffeur vaak meteen weer mensen kan meenemen als hij u op de luchthaven heeft afgezet bij de aankomst hal. Er is toch niets mooiers dan dat de chauffeur mensen bij de aankomsthal afzet en meteen weer bij de vertrekhal de nieuwe klanten kan ophalen. Deze efficiënte manier van plannen zorgt er voor een deel voor dat het tarief omlaag kan, en het is ook nog eens goed voor het milieu, omdat de bezette kilometerprijs omlaag gaat, en onbezette kilometers omlaag gaan. Niet geheel onbelangrijk in deze tijd van milieu vriendelijk rijden met een lage CO2 uitstoot.

Vaste taxitarieven naar en van luchthaven.

Wij werken met vaste taxitarieven die van te voren bij u bekend zijn. U kunt ze gewoon op onze internetsite vinden, en online uw vervoer bestellen. U weet dus altijd van te voren wat u moet betalen. Bij de regulier vervoer is dat anders, omdat ze volgens een taximeter rijden, en vaste prijsafspraken met een chauffeur maken, erg moeilijk gaat. U weet dan dus nooit van te voren, wat de prijs voor de taxirit gaat worden. Zeker met een taxirit vanaf bijvoorbeeld Groningen of Roermond kan een reguliere taxi aardig in de papieren gaan lopen. Bij SchipholBudgetTaxi.nl heeft u het voordeel met onze tarieven, dat u voor een veel lagere kilometerprijs reist, van te voren het tarief weet en netjes van A naar B gereden wordt.

Goedkope vervoer, privé en zakelijk

Wij hebben het al eerder gezegd, zowel privé als zakelijk kunnen wij u goed bedienen. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring en weten heel goed dat de klant een nette auto met chauffeur wens voor een acceptabel bedrag. Als men tegenwoordig op de luchthaven instapt in een taxi voor de aankomsthal, moet men maar afwachten of men überhaupt een nette auto met chauffeur aantreft, die u voor een acceptabel tarief vervoerd.

Tip: Lees de tips en meer informatie op Schipholtaxis.com. Ook makkelijk voor de buitenlandse gasten nu een Schipholtaxi met korting bestellen!

Luxe auto of Taxibus, het blijft goedkoop.

U kunt tegen een acceptabel tarief zowel een personenwagen als een taxibus bestellen. De taxibussen zijn er in de 6 en 8 persoons uitvoering, dus als u met een heel gezin met bagage wilt reizen heeft u hierin alle ruimte. Ook zakelijk zijn de taxibussen goed te gebruiken. Vaak worden wij besteld voor groepen die op de luchthaven aankomen en naar hotels of congressen gereden willen worden.

Juist het zakenleven zoekt vaak een alternatief voor de taxi die op Schiphol zelf te vinden is. Natuurlijk kan er ook geparkeerd worden bij lang parkeren Schiphol , maar goedkoop vervoer is toch te vinden, en ook nog voor een vast taxitarief. Zakelijke reizigers kunnen bij ons contant, met credit card op rekening of per PayPal betalen. Particulier kan er contant of per creditcard betaald worden, of eventueel van te voren de taxirit via de bank betalen.

 

SchipholBudgetTaxi: Goedkope SchipholTaxi.

Schipholbudgettaxi.NL is onderdeel van de internettaxicentrale.nl. Deze staat voor goed, betrouwbaar en voordelig taxivervoer naar de luchthaven Schiphol.