Schipholtaxi pick-up service

Wilt u als bedrijf de gasten laten opwachten bij de Meetingpoint of de gate dan is dat zeker mogelijk. Wij bieden deze service tegen en kleine vergoeding aan. De taxichauffeur zal de gasten dan netjes gaan opwachten met een naambordje. Ook grote groepen van verschillende vluchten die op Schiphol aankomen kunnen wij voor opvangen. Wij ontzorgen u graag. Zoekt u meer websites om mee te vergelijken kijk dan ook eens bij Goedkoopnaarschiphol.  Ook als u andere wensen voor het vervoer heeft dan helpen wij u graag in het realiseren van een oplosssing.

Voorbeelden Schiphol Taxi Tarieven

Amsterdam – Schiphol : v/a 25 euro.

Den Haag – Schiphol : v/a 79,50 euro.

Rotterdam – Schiphol : v/a 89,50 euro.

Zoek hier direct uw woonplaats en bereken uw Schiphol Taxi tarieven.

Taxibedrijven die naar en van Schiphol rijden zijn er in goede en minder betrouwbare soorten. Een goede aanbieder voor een goedkope taxi naar schiphol is Taxibestellen.nl

Taxi, vaste prijs zowel privé als zakelijk

Bij Schipholbudgettaxi kunt u buiten privé natuurlijk ook zakelijk terecht. Juist voor het zakenleven is een taxi voor een vaste prijs een must. Op deze manier is het makkelijk te berekenen wat de kostenpost aan de taxi zal zijn, voor bijvoorbeeld voor een congres of een meeting. Geen verassingen meer met chauffeurs die omrijden, of op de hoogste kilometerprijs rijden. Nee helder en netjes van A naar B met de taxi, dat is toch ook wat u wilt! Voor bedrijven kunnen wij zelf op rekening rijden.

Taxi naar Schiphol, Luxe auto of Taxibus.

U kunt bij ons, als u een goedkope taxi naar Schiphol nodig heeft natuurlijk een personenwagen selecteren. Maar bent u met meerdere mensen dan kunt u natuurlijk ook, een keuze maken uit de zes persoons taxibus of de acht persoons taxibus. Bent u met zijn vieren en heeft u allen een koffer mee, dat zult u al snel de zes persoons taxibus nodig hebben, i.v.m. de bagage.

Onze acht persoons taxibus biedt natuurlijk een zee van ruimte, voor als u met een groot gezelschap op reis gaat. Gaat u op reis met acht personen en erg veel bagage, dan hebben wij ook een verlengde acht persoons taxibus ter beschikking. U moet deze dan wel even per email reserveren. Ook voor zakelijk vervoer kunnen wij onze taxibussen voor u inzetten. Of u nu naar Amsterdam Schiphol Airport wilt met uw zakenrelaties, of een andere route door Nederland wilt rijden, wij staan voor u klaar.
Lees hier meer over onze Taxi naar Schiphol

Goedkoper dan parkeren op Schiphol

Bij ons bent u, afhankelijk van de plaats van vertrek, vaak goedkoper uit met de Schiphol Taxi, dan parkeren op Schiphol. Ook parkeren dichtbij Schiphol, raden wij niet aan als u van ver komt. Het is dan maar afwachten hoe u de auto aantreft na de vakantie, en u kunt zeker de auto niet op loopafstand parkeren. Een heel gedoe dus me alle koffers. Wij bieden u het gemak en de juiste taxiservice tegen een voordelig taxitarief. Ondanks dat wij geen deeltaxi vervoer aanbieden, zoals Schiphol travel taxi, Vliegtaxi of Haulo, zijn wij zeker met de taxibussen zelfs goedkoper dan de deeltaxi. Wij proberen voor u de Schiphol Taxi goedkoop aan te blijven bieden, omdat wij u graag als klant terug zien komen.