Schipholtaxi Utrecht Schipholbudgettaxi.nl

Ook vanaf Utrecht hanteren wij vaste tarieven. Wilt u tarieven vergelijken kijk dan eens hier. Vanaf Schiphol krijgen wij veel aanvragen voor vervoer naar Utrecht. Veel zakelijke reizigers komen op dezelfde dag aan op de luchthaven en hebben een meeting in Utrecht, waarna ze weer huiswaarts gaan. Zowel een standaard personenwagen als taxibus kunnen wij voor u inzetten. Voor de meer eisende zakelijke reiziger hebben wij ook de luxere auto’s zoals Mercedes. Deze tarieven kunt u op aanvraag bij ons opvragen.

Schiphol Taxi Utrecht

Als u een Schipholtaxi van of naar Utrecht nodig heeft bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u de taxi van Utrecht naar Schiphol voor een vast laag taxitarief bestellen. Wij leveren een nette taxi met chauffeur, die zijn taal spreekt en weet wat service betekent. Kortom, wij geven voor een redelijk bedrag een nette taxi met chauffeur.

Utrecht Amsterdam Schiphol

Als u de taxi bestelt, weet u zeker dat er geen andere mensen met u mee reizen naar Schiphol. Wij leveren alleen privé vervoer, tegen budget prijzen. Vaak zijn wij nog voordeliger dan een deeltaxi, zeker als u met meerdere personen in een taxibus van Utrecht naar Schiphol reist. Of u nu van omgeving Utrecht Centraal Station naar Schiphol wilt of van de jaarbeurs of Hoog Catharijne, alles is mogelijk.

Zoek hier direct uw woonplaats Utrecht en bereken uw Schiphol Taxi tarieven.

Goedkope Schipholtaxi – Utrecht, privé en zakelijk

Zowel privé als zakelijk kunnen wij u naar of van Utrecht rijden met onze Schipholtaxi Utrecht. Mede omdat Utrecht centraal in Nederland ligt, rijden wij veel zakelijke taxiritten naar en van Utrecht. Zakelijke taxiritten worden vaak op rekening door ons uitgevoerd, of betaald met credit card.

Schipholtaxi Utrecht, Luxe taxi of Taxibus.

U kunt als u met een paar personen bent gewoon een personenwagen bij ons bestellen, voor uw taxi van Utrecht naar Schiphol. Bent u met meer mensen, dan is de taxibus natuurlijk een uitkomst. Wij bieden u de 6 en 8 persoons taxibus uitvoering. Bent u met 8 personen, en moet er erg veel bagage mee dan kunt u op aanvraag een 8 persoons verlengde taxibus bij ons bestellen, voor het vervoer Schiphol-Utrecht.

Onze Taxibussen zijn voor het Schiphol-Utrecht traject ook prima inzetbaar voor het zakelijke verkeer. Voor het zakenleven zetten wij ons beste beentje voor, en zullen er voor zorgen dat er een nette wagen met chauffeur in kostuum voor komt rijden. Onze taxibussen worden met name voor congressen in Utrecht ingezet. Veel gasten komen op Schiphol tegelijk aan, en moeten in een keer naar Utrecht vervoerd worden. Wij staan voor u klaar!

Taxi Utrecht Schiphol, Goedkoper dan parkeren!

Tegenwoordig wordt er veel geadverteerd met goedkoop parkeren op de luchthaven Schiphol. Toch loopt dit in de papieren, en als je het optelt ben je met een taxi van Utrecht naar Schiphol, bij ons goedkoper uit. Hoe dat komt is simpel. Wij rijden niet met een taximeter voor 2,20 euro per kilometer, maar hanteren gewoon vaste tarieven. File of geen file, bij ons betaalt u altijd het zelfde!