Schipholtaxi vervoer Schipholbudgettaxi.nl

Schiphol Taxi Vervoer

Schiphol Taxi vervoer door heel Nederland tegen vaste lage taxitarieven, dat is waar Schipholbudgettaxi.nl voor staat. Wij hebben inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring met het Schipholtaxi vervoer. Als u op Schiphol in de eerste de beste taxi stapt op de taxistandplaats zult u zeker een stuk meer betalen voor uw taxivervoer. Op Schiphol rijden de taxi’s namelijk middels de taximeter, en deze heeft een starttarief van 7,50 euro en daarna 2,20 per gereden kilometer!

Schiphol Taxi Tarieven

Omdat wij voor 95% naar of van Schiphol rijden, kunnen wij u een goedkope Schipholtaxi aan bieden. Geen verassingen meer op de eindbestemming maar gewoon van te voren weten wat de taxi gaat kosten. Komt u bij ons in de file met de taxi, geen probleem, er komt namelijk geen wachtgeld meer bij de prijs. Wij bieden u eerlijk en helder Schipholtaxi vervoer tegen vaste lage taxitarieven.

Zoek hier direct uw woonplaats en bereken uw Goedkope Schiphol Taxi tarieven.

Vervoer met de Schipholtaxi, privé en zakelijk

Of de taxi nu privé of zakelijk nodig is, wij kunnen u altijd bedienen. Veel zakelijke klanten zijn inmiddels vaste klant geworden, en rijden meestal het taxivervoer op rekening. Wij bieden natuurlijk ook de mogelijkheid, zowel privé als zakelijk, om met credit card de taxi te betalen. De meest gangbare credit cards accepteren wij. Besteld u bij ons een retourrit naar en van Schiphol, dan geven wij meestal nog een extra korting op het totaal bedrag. Hoe u bij ons betaald bij een retourrit dat is simpel, gewoon het totaal bedrag delen door twee, en u betaald per rit de taxi.

Taxi vervoer naar Schiphol, Luxe auto of Taxibus.

Als u met maximaal 4 personen naar Schiphol vervoerd wilt worden kunt u gewoon een personenwagen bestellen, mits u maar twee koffers mee neemt en wat handbagage. Heeft u meer bagage mee dan hebben wij de keus in een 6 of 8 persoons taxibus. Als u met 8 personen bent, dan kan normaal gesproken ook alle bagage mee, maar als u nu extreem veel moet meenemen kunt u op aanvraag een verlengde 8 persoons taxibus bij ons bestellen.

Onze taxibussen zijn zowel privé als zakelijk prima inzetbaar. Met het zakelijk Schipholtaxi vervoer houden wij zeker rekening met uw wensen. Zo kunt u ook een VIP taxibus bestellen voor uw Schipholtaxi vervoer. Er komt dan een zeer nette wagen, vaak van binnen met leer uitgerust. Uiteraard zal de taxichauffeur correct gekleed zijn en Engels kunnen spreken. Moet u voor het bedrijf Schipholtaxi vervoer voor bijvoorbeeld een conferentie organiseren dan kunnen wij dat natuurlijk prima voor u regelen. Groepen worden doorgaans in de aankomsthal bij de Meetingpoint opgewacht, waarna zij direct naar de bestemming vervoerd zullen gaan worden. Voor bedrijven doen wij dit natuurlijk op rekening.

Schipholtaxi vervoer, naar Utrecht, Groningen of Maastricht.

Of u nu naar Groningen, Maastricht, Utrecht of gewoon Amsterdam vervoerd wilt worden, het maakt ons niets uit. Wij rijden overal naar toe voor vaste taxitarieven. Als uw woonplaats niet op onze website voor komt, kunt u even een email sturen voor een offerte voor uw Schipholtaxi vervoer. Wij zullen u dan snel een passend prijsvoorstel doen toekomen.

Zoekt u geen Schipholtaxi vervoer, maar bijvoorbeeld taxivervoer van Utrecht naar Amsterdam, dan kan dat natuurlijk ook voor vaste taxitarieven voor u geregeld gaan worden. Wij krijgen regelmatig aanvragen voor bijvoorbeeld een gezelschap die een vrijgezelle party organiseert in Amsterdam, en ja, niemand wil dan de BOB zijn, dus nemen ze maar een taxi.

Met de taxi naar Schiphol is natuurlijk een ideale mogelijkheid. Je wordt thuis opgehaald en hebt geen zorgen over het vervoer. Een andere mogelijkheid is dat je de auto parkeert bij Schiphol in de buurt, want Schiphol parkeren is erg duur. Vele bedrijven rondom Schiphol bieden goedkope tarieven aan waardoor dit een erg aantrekkelijke optie kan zijn.