Fietsen of de taxi

Hoewel fietsen de meest populaire vorm van vervoer is, is het bellen van taxi bij taxibestellen allesbehalve zeldzaam. Hier zijn de contactnummers van taxibedrijven en operators in Nederland. Wij halen u op elke gewenste locatie op en brengen u 24 uur per dag, 7 dagen per week helemaal naar de vertrekhal van Schiphol met onze  Schiphol taxi. De prijs die u onlineziet, is de prijs die u betaalt, er komen geen andere kosten bij.

Wilt u uw zakenrelaties of VIP’s laten ophalen of terugnemen? Taxi Centrale Schiphol beschikt over zeer representatieve voertuigen, professionele chauffeurs en een hoog serviceniveau. Een taxi boeken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het kan in slechts een paar klikken worden gedaan. Heeft u vervoer nodig voor een groep collega’s, zakenpartners, ouderen of kinderen van de ene locatie naar de andere in of buiten de stad? De Schipholbudgettaxi biedt luxe bussen aan die plaats bieden aan maximaal acht personen. Onze taxi brengt u te allen tijde snel en veilig naar het vliegveld of weer naar huis.

Geen kosten  voor annuleringen

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor annuleringen als u minimaal 6 uur voor de geplande ophaaltijd van de {transfer|switch} annuleert. U wilt niet alleen een goedkope taxi, maar ook een goede taxi.

Nu hoeft u minder lang op de terminal te wachten want wij staan klaar na landing en heeft u meer tijd om thuis te ontspannen. Wilt u direct na aankomst op Schiphol worden opgehaald, boek dan uw rit naar huis of naar uw afspraak met ons. Onze Schipholchauffeur volgt uw vlucht en neemt na de landing contact met u op. De chauffeur zal je ontmoeten in de aankomsthal met een naambordje.

Zakenreis in Nederland?

Vliegt u naar Schiphol voor een zakenreis in Nederland? Boek uw sedan of minibus van tevoren, zodat u op tijd bent voor uw vergadering. Ons doel is om al onze klanten de beste betrouwbare en veiligste transportservice te bieden tegen een concurrerende prijs. Wij brengen u naar vrijwel overal in Nederland en Europa. Kiest u voor gedeeld vervoer, dan stopt de taxi om onderweg andere passagiers op te halen. De totale reistijd is nooit meer dan 1,5 keer de directe route.

admin