Schipholtaxi stukje geschiedenis Schipholbudgettaxi

Schipholtaxi, een stukje geschiedenis

De Schipholtaxi stond met name voor het jaar 2000 op Schiphol zelf voor de aankomsthal. Het was een gesloten systeem waarbij taxi’s vanaf andere plaatsen zich niet konden aanbieden met hun vervoersdiensten. De taxiwet “deregulering” heeft hier abrupt voor een groot deel een eind aan gemaakt. Opeens moesten er ook ook taxivervoerders van buiten toe worden gelaten, wat inmiddels tot grote ergernis van toeristen, zakenmensen en de gewone klant is doorgevoerd.

In principe zou de luchthaven helemaal open moeten voor alle taxibedrijven, en mag geen enkel taxibedrijf nog voordeel hebben. Dat voordeel hebben, gebeurd namelijk nog steeds. Een aantal bedrijven, staan vast op de luchthaven en mogen daar hun diensten aanbieden. een derde deel van het vervoer mag door buitenstaanders gereden worden. Vergelijk verschillende aanbieders zoals een Schipholtaxi bij Goedkoopnaarschiphol voor de beste tarieven.

Door taxiwet tarieven omhoog en service omlaag

Ondanks alle waarschuwingen uit de taxibranche heeft de minister in haar wijsheid besloten om de taximarkt vanaf het jaar 2000 vrij te geven, . Geen maximaal aantallen taxi’s meer per stad, en heel veel regels waren verdwenen. Kortom bijna iedereen met een rijbewijs kon taxi gaan rijden. Al snel werd het een puinhoop, en is er inmiddels weer wat nieuwe regelgeving bedacht.

Door deze wijze beslissing van de minister, is ook de Schipholtaxi niet meer zo degelijk als vroeger. Met name de aanvullende taxichauffeurs maken er een potje van. Temeer omdat ze uren staan te wachten op een taxiritje, rijden ze graag een stukje met u om, en rijden ze op het hoogst toegestane metertarief. Ook de taxi’s waarmee de chauffeurs komen voorrijden laten te wensen over. De chauffeurs zelf daar mankeert ook het een en ander aan. Zo spreken ze vaak niet goed Nederland, en weigeren taxiritten die niet ver genoeg zijn.

Onze Schiphol Taxi: Vaste prijs en Service

Door al deze ellende zijn wij de Schiphol taxi gaan aanbieden tegen goedkopere vaste prijzen. Als u bij www.SchipholBudgetTaxi.nl de taxi wilt boeken ziet u vooraf op de internetsite wat de taxirit gaat kosten. Wij kunnen u zowel een standaard taxi als taxibus tot en met 8 personen aanbieden, voor natuurlijk een goedkope vaste prijs. Zoekt u een VIP of LIMO Schiphol taxi, dan kunnen wij u daar ook in voorzien. Op de website van www.schipholtaxi.pro kunt u professioneel Schipholvervoer vinden tegen vaste tarieven.

Schiphol Taxi: Contant, Credit Card, op Rekening of PayPall

Buiten dat je de Schiphol taxi natuurlijk contant kan afrekenen, kan er ook met creditcard of vooruit betaald worden per bank of PayPall. Bedrijven kunnen op rekening rijden als ze vaste klant worden. Inmiddels zitten wij meer dan 20 jaar in het taxivervoer, en hebben een grote zakelijke maar ook particulier netwerk opgebouwd met tevreden klanten. Wij bieden dan ook wat u wilt: vaste gunstige Schiphol tarieven, netten taxi’s en betrouwbare taxichauffeurs.

Schiphol Taxi Amsterdam

Als u een Schiphol taxi voor Amsterdam zoekt, kunt wij dat ook voor u regelen. Op Schiphol taxi Amsterdam itc-amsterdam.nl kunt u gunstige taxi tarieven vinden. Zij zijn gespecialiseerd in de Schiphol taxi tussen Amsterdam en Schiphol.